Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Pak uit met een adembenemende oprit of een prachtig nieuw terras!

A.B.W. is uw specialist in de regio Brussel voor de aanleg of het onderhoud van uw oprit, terras, parking of tuinpad. Ook grotere bestratingswerken voor KMO’s en overheden! A.B.W. - Beresterk in bestratingswerk!
A.B.W. is een all-round aannemer voor bestratingen in de regio Brussel.

Wij nemen alle soorten bestratingen voor onze rekening. Dat kunt u heel letterlijk nemen: van wegenbouw tot de aanleg van voetpaden, opritten, terrassen, tuinpaden of grote parkings. Dat doen we zowel in natuursteen als met kasseien of kleiklinkers.
A.B.W. heeft tientallen jaren ervaring met wegenwerken en algemene aanbestedingen.

Droomt u van een gloednieuw terras of een oprit in natuursteen of klinkers? Dan is de keuze eindeloos
A.B.W. Bestratingen heeft tientallen jaren ervaring met wegenwerken en algemene aanbestedingen.

Droomt u van een gloednieuw terras of een oprit in natuursteen of klinkers? Dan is de keuze eindeloos

Bestratingen

A.B.W. is een all-round aannemer voor bestratingen in de regio Brussel. Niet alleen voor steden en gemeenten, maar ook voor KMO’s. Vraag nu een vrijblijvende offerte!

Terras en oprit

Wij zetten de kers op de taart van uw project met een prachtige oprit of terras in natuursteen. Ook mozaďekkasseien zijn mogelijk. Keuze uit tientallen soorten natuursteen!

Onderhoud

A.B.W. verwijdert alle mos en onkruid en geeft uw terras een nieuwe invoeging die jaren meekan. Dit kan zowel met voegvulling op basis van cement of epoxy
Specialiteiten

Bestratingen in Brussel: reken op de ervaring van A.B.W. bestratingen

Een oprit of terras in natuursteen heeft net dat tikkeltje meer. Het geeft uw moderne of rustieke woning extra klasse en een duurzaam uitzicht. En dat is het ook: u zit er voor jaren en jaren mee goed. Onze specialiteit? Het leggen van kasseien in de regio Brussel.

Wilt u een nieuw terras of oprit laten aanleggen? En gaat u voor duurzaamheid? Reken dan op de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van A.B.W. Bestratingen. Bij ons heeft u de grootste keuze aan natuursteen in de regio Brussel. Van Balegemse kassei tot basalt, graniet of blauwe natuursteen!

Aannemer A.B.W. Bestratingen heeft jaren ervaring met bestratingen in Brussel, de aanleg van wegen, voetpaden, parkings, opritten, terrassen en tuinpaden. Zowel opdrachten voor KMO’s als openbare aanbestedingen voor overheden.

Uw voordeel met A.B.W. BVBA? Een uitgebreide expertise, duidelijke afspraken, scherpe prijzen en vakwerk tot op de millimeter. Mail of bel ons op voor meer vrijblijvende informatie of een gratis offerte. U ontvangt van ons altijd een snel antwoord.

A.B.W. Bestratingen: altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding in Brussel

Onze specialiteiten? Wegenbouw, bestratingen, kasseien leggen, algemene aanbestedingen en de aanleg van terrassen, opritten en tuinpaden. Reken op de jarenlange expertise van ABW Bestratingen in Brussel voor de realisatie van elk nieuwbouw- of renovatieproject.

Waarom kiezen voor A.B.W. Bestratingen?

• Betrouwbare aannemer voor wegenbouw, terrassen, opritten en bestratingen in Brussel
• Ervaren kasseilegger (nieuwe of bestaande kasseien uitbreken, zagen en herplaatsen)
• Ook mozaďekkasseien, platines en sierbestrating
• Ruim aanbod natuursteen ( Vietnamese, Chinese of Belgische blauwe steen, kloosterdallen, …)
• Beste prijs-kwaliteitverhouding in de omgeving van Brussel

Onze geschoolde werknemers hebben elk hun specifieke expertise. Zo kunnen we elke klus aan: van klein terras tot voetpad of autosnelweg. Bestratingen, kasseien leggen, wegenwerken, opritten of terrassen in natuursteen,… Wij zijn uw geknipte aannemer in de regio Brussel. Vraag nu een gratis offerte voor uw project!
© 2013-2017 A.B.W. bvba
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
A.B.W. bvba
Industrieweg 18
2340 Beerse
Tel.: +32 14689600
Fax: +32 14689608
Contacteer ons